Támogatás

Támogatás

NEAO-KP-1-2023/4-000157 - Egyesületünk tehetséggondozással, oktatással,

táboroztatással kapcsolatos költségeinek támogatása a brazil kulturális

hagyományőrzés és az ifjúság fejlesztése érdekében

A szervezetünk a 2023-as évben a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program keretén belül 150.000,- Ft vissza nem térítendő forrásban részesült. Az összeget elsősorban a működési költségeinkre – nyári capoeira táborokra és műhelymunkákra, neves hazai oktatók útiköltség térítésére, szóróanyagokra, stb. – használjuk fel a brazil kultúra, az egészséges életmód, valamint a fiatalok kreatív önkifejezésének népszerűsítése érdekében.

NEAO-KP-1-2022/4-000150 - Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program

A brazil harc- és táncművészet népszerűsítéséért Magyarországon

A szervezetünk a 2022-es évben a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program keretén belül 1.400.000,- Ft vissza nem térítendő forrásban részesült. Az összeget elsősorban a működési költségeinkre – nyári capoeira táborokra és műhelymunkákra, neves hazai oktatók útiköltség térítésére, szóróanyagokra, stb. – használjuk fel a brazil kultúra, az egészséges életmód, valamint a fiatalok kreatív önkifejezésének népszerűsítése érdekében.

NEAG-KP-1-2021/2-000069 - Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program

Brazil Hagyományőrzők - Capoeira, Portugál nyelv, Brazil Táncház

A szervezetünk a 2021-es évben a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program keretén belül 300.000,- Ft vissza nem térítendő forrásban részesült. Az összeget elsősorban a működési költségeinkre – nyári capoeira táborokra és műhelymunkákra, neves hazai oktatók útiköltség térítésére, szóróanyagokra, stb. – használtuk fel a brazil kultúra, az egészséges életmód, valamint a fiatalok kreatív önkifejezésének népszerűsítése érdekében.

Kövess bennünket!

Értesülj Az Aktuális Projektjeinkről​

#brazilhagyomanyorzoegyesulet

Brazil Hagyományőrző Egyesület

web: Szabó Dániel (Arquinho)

információ: brazilhagyomanyorzok(kukac)gmail.com

2023 All Rights Reserved / www.brazilhagyomanyorzok.hu