Tanfolyamok

Tudj meg többet és csatlakozz hozzánk
Brazil Hagyományőrzők - Capoeira Békéscsaba
Induló Tanfolyamaink
bízunk benne, hogy megtalálod a számodra leginkább testhezálló kurzusunkat

Brazilian Samba School with Pimenta

Csatlakozz te is a budapesti brazil táncóráinkhoz Pimenta vezetésével! 
A kiscsoportos foglalkozások keretein belül egy profi brazil, oktatóval sajátíthatjátok el az igazi utcai samba alapjait. Az órák heti töbszöri alkalommal kerülnek megrendezésre a Tánctemplomban. Egyet elárulunk: Nem kell a parkett ördögének lenned, hogy te is elkezdhesd! 

Formanda Pimenta

Nagy szeretettel ajánluk Formanda Pimenta kifejezetten gyermekek, családosok,  az újonnan csatlakozottak, valamint az ismételni vágyók számára személyreszabott óráit. A tanfolyam kifejezetten családias hangnemben, sok zenével és az alapok részletes átismétlésével a középpontban valósul meg. Hálásak vagyunk érte, hogy egy rendkívül segítőkész és baráti légkörben fogadhatjuk az újonnan érkezőket, akik mindig gyorsan beilleszkednek a csapatba.

Ha már évek óta capoeirázol, és kifejezetten a kihívásokat keresed annak reményében, hogy a haladóbb capoeiristák a fejlődésben ösztönözzenek, akkor ez a legmegfelelőbb választás a számodra. Mondhatnánk úgy is: Ezen az órán nincs lazsálás! Egy kifejezetten intenzív és technikai órát kell elképzelned budapesti és külföldi profik aktív részévetelével.

Békés Dánfoki Tábor

A kezdő tanfolyam során megtervezetten, kifejezetten a kortárs capoeira bizonyos ismerveire, de elsősorban a regional stílus legjellemzőbb jegyeire fókuszálunk. A cél a kellő alapok megértése egy jókedvű társaság részeként, ugyanakkor immár céltudatosan ismételve a klasszikus Grupo Capoeira Brasil stílusjegyeket, felkészülvén a közelgő Batizadora (keresztelőre/ első övátadásra). A tanfolyam során kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a fokozatosságra.

Ezt a tanfolyamot azok számára ajánljuk, akik a capoeira koncepciójával, alaplépéseivel, hangszervilágával, történetével már tisztában vannak., ugyanakkor komolyabb szinten is szeretnék űzni  ezt  közel sem hétköznapi harcművészetet, elmélyedve annak technikai és kultúrális részleteiben.  Ezen a szinten már igazi Capoeiristának mondhatod magad, de még számos zenei és mozgáskultúrával kapcsolatos elemet szeretnél tökélyre fejleszteni.

Gyerek Capoeira BekescsabaA 2022 szeptemberében induló gyerek capoeira edzéseinket 6-10 éves korosztály számára ajánljuk, ahol is a résztvevők játékos keretek között nyerhetnek betekintést a capoeira zenei és mozgásvilágába, elsajátítva ennek a különleges harcművészetnek az alapjait. A tanfolyamot kifejezetten azon szülők gyermekeinek javasoljuk, akik egy NEM versenysporton szeretnék, ha a kicsik betekintést nyerhetnének ennek a sajátos önkifejezési formának a kereteibe, mindezt egy barátságos közösségben.

Ha esetleg nem találtad meg a számodra legvonzóbb alternatívát, akkor se lombozódj le! A tanfolyamaink tárháza folyamatosan bővül, illetve szezonálisan szemeszterekre bontva új kurzusokat hirdetünk meg. Ezért érdemes visszatérned hozzánk!

Kövess bennünket!

Értesülj Az Aktuális Projektjeinkről​

#brazilhagyomanyorzoegyesulet