Tanfolyamok

Tudj meg többet és csatlakozz hozzánk
Brazil Hagyományőrzők - Capoeira Békéscsaba
Induló Tanfolyamaink
bízunk benne, hogy megtalálod a számodra leginkább testhezálló kurzusunkat

Brazil Samba Iskola - Folyamatos Felvétel (Budapest)

Brazilian Samba School with Pimenta

Csatlakozz te is a budapesti brazil táncóráinkhoz Pimenta vezetésével! 
A kiscsoportos foglalkozások keretein belül egy profi brazil, oktatóval sajátíthatjátok el az igazi utcai samba alapjait. Az órák heti töbszöri alkalommal kerülnek megrendezésre a Tánctemplomban. Egyet elárulunk: Nem kell a parkett ördögének lenned, hogy te is elkezdhesd! 

Vegyes Capoeira Tanfolyam - Folyamatos felvétel (Budapest)

Formanda Pimenta

Nagy szeretettel ajánluk Formanda Pimenta kifejezetten gyermekek, családosok,  az újonnan csatlakozottak, valamint az ismételni vágyók számára személyreszabott óráit. A tanfolyam kifejezetten családias hangnemben, sok zenével és az alapok részletes átismétlésével a középpontban valósul meg. Hálásak vagyunk érte, hogy egy rendkívül segítőkész és baráti légkörben fogadhatjuk az újonnan érkezőket, akik mindig gyorsan beilleszkednek a csapatba.

Haladó Capoeira Tanfolyam - Folyamatos Felvétel (Budapest)

Ha már évek óta capoeirázol, és kifejezetten a kihívásokat keresed annak reményében, hogy a haladóbb capoeiristák a fejlődésben ösztönözzenek, akkor ez a legmegfelelőbb választás a számodra. Mondhatnánk úgy is: Ezen az órán nincs lazsálás! Egy kifejezetten intenzív és technikai órát kell elképzelned budapesti és külföldi profik aktív részévetelével.

KEZDŐ 1.0 CAPOEIRA TANFOLYAM - Folyamatos felvétel (BÉKÉSCSABA)

Békés Dánfoki Tábor

A résztvevőink Békés megyében a Viharsarok Budo Sport Egyesület edzőtermében hétvégi intenzív tanfolyamok, illetőleg egy előre struktúrált tanfolyam berkein belül nyerhetnek betekintést a capoeirába, mint harcművészet, illetőleg ismerkedhetnek meg az afro-brazil kultúrális hagyományok alapjaival. 

KEZDŐ 2.0 CAPOEIRA TANFOLYAM - Szemeszter (BÉKÉSCSABA)

Capoeira Tábor Békésen

A kezdő 1.0 tanfolyam folytatásaként megtervezett kifejezetten a kortárs capoeira bizonyos ismerveire, de elsősorban a regional stílus legjellemzőbb jegyeire fókuszálunk. A cél a kellő alapok megértése egy jókedvű társaság részeként, ugyanakkor immár céltudatosan ismételve a klasszikus Grupo Capoeira Brasil stílusjegyeket, felkészülvén a közelgő Batizadora (keresztelőre/ első övátadásra).

Kezdő-Közép Capoeira Tanfolyam
- Szemeszter (Békéscsaba)

Ezt a tanfolyamot azok számára ajánljuk, akik a capoeira koncepciójával, alaplépéseivel, hangszervilágával, történetével már tisztában vannak., ugyanakkor komolyabb szinten is szeretnék űzni  ezt  közel sem hétköznapi harcművészetet, elmélyedve annak technikai és kultúrális részleteiben.  Ezen a szinten már igazi Capoeiristának mondhatod magad.

Ha esetleg nem találtad meg a számodra legvonzóbb alternatívát, akkor se lombozódj le! A tanfolyamaink tárháza folyamatosan bővül, illetve szezonálisan szemeszterekre bontva új kurzusokat hirdetünk meg. Ezért érdemes visszatérned hozzánk!

Kövess bennünket!

Értesülj Az Aktuális Projektjeinkről​

#brazilhagyomanyorzoegyesulet